Zoals bekend is er met ingang van zaterdag 23 januari 2021 een avondklok van kracht. Dit betekent dat het niet toegestaan is om tussen 21.00 en 04.30 uur buiten te zijn.

Dit is natuurlijk van invloed op de trainingen van onze jeugdteams. Om de trainingen toch in goede orde te kunnen laten doorgaan, zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd in de trainingsschema’s.

Alle teams blijven trainen op de vaste trainingsavonden, de trainingstijden worden echter iets gewijzigd en/of ingekort. De veldindeling blijft gelijk, wel kunnen hier door de complexbeheerder van dienst wijzigingen in gemaakt worden indien nodig.

Teams die trainen vanaf 18.00 uur hebben de mogelijkheid om 15 minuten eerder te starten met de training. Deze teams kunnen trainen tot uiterlijk 18.55 uur. Om 19.00 uur dient het veld vrij te zijn voor de volgende teams.

De volgende groep start dan ook met trainen om 19.00 uur en eindigt om 20.15 uur. Iedereen wordt verzocht om na het opruimen van de trainingsmaterialen zo snel mogelijk het complex te verlaten. Om 20.30 uur zal het complex weer op slot gaan, zodat iedereen voor ingang van de avondklok thuis kan zijn.

Voor de weekenden wordt er gewerkt aan alternatieve activiteiten, zodat de jeugd actief kan blijven in de buitenlucht.

Op vrijdagavond en zondagochtend zal de A-jeugd van handbalvereniging MIC gebruik maken van het kunstgrasveld.