Tegen een compacte verdediging van Voerendaal duurt het tot de 27e minuut vooraleer Jordie van der Schoot Meerssen op voorsprong schiet. Hij maakt de bal schitterend vrij en schiet vervolgens hard binnen (1 – 0). Exact een kwartier later verdubbelt Ruud van Kempen de score. Een vrije trap van 25 meter verdwijnt bij de 2e paal in het doel mede dank zij een overstapje van een speler van SV Meerssen (2 – 0). 5 minuten na rust wordt Jordie van der Schoot ten val gebracht. De strafschop genomen door Ruud van Kempen verdwijnt via de paal naast de goal. De naar voren gedirigeerde Jeroen Kuijs doet het na 55 minuten beter als hij de 3 – 0 scoort. Met nog 4 minuten op de klok legt Ruud van Kempen met een schot van 20 meter, ditmaal net naast de goede kant van de paal, de 4 – 0 eindscore vast.