Op dinsdag 6 juli zal de traditionele voorbereidingswedstrijd tussen SV Meerssen en MVV Maastricht plaatsvinden. Om 19.00 uur zal het balletje beginnen te rollen op Sportpark Marsana. Voor zowel SV Meerssen als MVV zal dit een van de eerste oefenwedstrijden zijn ter voorbereiding op het seizoen 2021/2022. Bij deze wedstrijd is er ook weer publiek toegestaan.

Hoe kan ik aan entreetickets komen?

Entreetickets zijn zowel in de voorverkoop (vanaf zaterdag 3 juli) als aan de kassa te krijgen. De entreetickets kosten € 5 per stuk. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis én zonder entreekaart naar binnen.

Entreetickets zijn in voorverkoop verkrijgbaar bij onderstaande locaties. Bij Rovi Sport en Rijwielhandel George Walstock is het alleen mogelijk om cash te betalen. Op Sportpark Marsana kan er, zowel in voorverkoop als aan de kassa, ook gepind worden.

 • Rovi Sport, Bunderstraat 27 Meerssen
  • Zaterdag 3 juli van 09.30 tot 17.30 uur
 • Rijwielhandel George Walstock, Ruttensingel 160A Maastricht
  • Zaterdag 3 juli van 09.00 tot 17.00 uur
  • Maandag 5 juli van 09.00 tot 18.00 uur
 • Sportpark Marsana, Proost de Beaufortstraat 21 Meerssen
  • Zaterdag 3 juli van 10.00 tot 13.00 uur

Is er een coronatoegangsbewijs nodig?

Ja, voor deze wedstrijd geldt de verplichting van een coronatoegangsbewijs voor iedereen die ouder is dan 13 jaar. Dit kan een vaccinatiebewijs, testbewijs (negatieve testuitslag van minder dan 40 uur voor het evenement) of een herstelbewijs zijn. Je kunt deze bewijzen laten zien via de CoronaCheck-app of op papier via CoronaCheck.nl. Voor meer informatie zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen

Voor een (gratis) Coronatest kun je een afspraak maken via https://www.testenvoortoegang.org/

De wedstrijd SV Meerssen – MVV Maastricht wordt mede mogelijk gemaakt door Preuf – Bistro & Bar, Markt 24 Meerssen