Vrijdag, 29 december 2017 organiseren wij voor de 45e keer onze jaarlijkse wandel-/speurtocht. Dit jaar weer eens ‘s-avonds met vertrek vanuit de kantine. Ook geschikt voor de A- en B-jeugd met aanhang. Ouders van onze jeugdleden zijn ook van harte welkom met hun kinderen. Echter niet voor kleine kinderen in kinderwagens of buggy. Een fijne gelegenheid om na de kerstdagen een heerlijke wandeling in de buitenlucht te maken. Wij hebben voor u een mooie tocht uitgezet.

Voor de tocht is wel goed schoeisel noodzakelijk want het kan (bij slecht weer) plaatselijk modderig zijn. Verder heeft u een pen en zaklamp nodig.

Wij zorgen onderweg weer voor leuke opdrachten en een hapje en drankje op de controlepost. U zult zich dus niet vervelen. Voor deelname vragen wij een vergoeding van € 5,- per persoon, kinderen tot 12 jaar (t/m groep 8) € 3,- . In deze vergoeding zijn opgenomen de kosten voor een hapje (wafel) en drankje onderweg, een consumptie en portie frites met een snack in de kantine.

Vertrek vanaf 18.00 uur tot uiterlijk 19.30 uur vanuit de kantine.

Direct na de speurtocht wordt de uitslag bekend gemaakt. Er zijn prijsjes voor de winnaars. U kunt zich dan nog amuseren in onze sfeervolle kantine. Voor gezellige muziek wordt gezorgd.

Mis hem dus niet deze 45e editie.

Wij weten zeker dat het weer een heel gezellige avond wordt.