Op woensdag 22 november 2017 bracht Sinterklaas samen met zijn 2 pieten een bezoekje aan SV Meerssen. In het bijzonder aan de voetbaltalenten van de Mini F, F1 en F2.De pieten waren er al vroeg bij, want ook zij wilden wel eens een balletje trappen met deze kanjers. Zo gezegd, zo gedaan. Er werd een gezellig balletje getrapt.

Rond de klok van 18 uur arriveerde ook Sinterklaas en kon het feest pas echt beginnen. Terwijl de F1 en F2 buiten aan hun training begonnen mochten de kinderen van de mini F bij Sinterklaas binnen blijven. Nadat Sinterklaas alle kinderen persoonlijk had toegesproken kregen ze van Piet een lekker zakje snoep. Bij het verlaten van het terrein kregen ze ook nog een cadeautje van Piet.

Nu was het de beurt aan de F1 en F2. Hun training was inmiddels afgelopen en ook zij mochten bij Sinterklaas komen. Uiteraard kregen ook zij hetzelfde heerlijke snoep en een cadeautje.

Het was een gezellige en geslaagde avond. Sinterklaas en zwarte pieten; “Bedankt voor jullie aanwezigheid en cadeautjes”!