SV Meerssen – OJC Rosmalen 4 – 2
De eerste 10 minuten is SV Meerssen nadrukkelijk aanwezig en krijgt ook enkele goede mogelijkheden. Binnen 1 minuut is er al de eerste hoekschop zonder resultaat overigens. Bryan Simons talmt verder tot tweemaal toe te lang om af te drukken en Testimony mist een bijna niet te missen kans na 10 minuten. Vanaf dan duikt OJC een aantal malen gevaarlijk op voor het doel van SV Meerssen. Een inzet van Mouad Hassan wordt vakkundig gepakt door Lennart Quaden. Halverwege de eerste helft wordt een schot van Bryan Simons gekraakt door een verdediger zodat doelman Jeroen Keeris de bal nog kan pakken. Dan breekt de 28e minuut aan die erin uitmondt dat SV Meerssen binnen 6 minuten 3 maal scoort. Het eerste doelpunt valt via Joep Ceha die een voorzet van Siem van Dijck in het doel kopt (1 – 0). Nummer 2 volgt 2 minuten later na een mooie combinatie waarbij Demen Roumen de trekker overhaalt (2 – 0). En weer 4 minuten later is nummer 3 aan de beurt als Siem van Dijck in de diepte wordt aangespeeld en vervolgens de doelman van dichtbij verschalkt (3 – 0). Meteen na rust (binnen een minuut) kopt Joep Ceha met een snoekduik à la Bep Bakhuis de nummer 4 binnen uit een voorzet van links (4 – 0). Dit is het 50e competitiedoelpunt van SV Meerssen in het huidige seizoen. Na 50 minuten passt Siem van Dijck op Bryan Simons doch diens schot gaat via de lat over. De gasten uit Noord Brabant komen na 72 minuten op 4 – 1 via een door Tom Pijnenburg (niet die van de peperkoek!) benutte strafschop. Een snelle ren van Richard Hannon wordt vervolgd met een schot dat net over het doel verdwijnt. In de 89e minuut straft Daan van Dooren een foutje af en legt de 4 – 2 eindcijfers vast. Wel is Testimony in blessuretijd na een solo nog dicht bij een treffer doch hij strandt op de doelman. SV Meerssen klimt van de 9e naar de 8e plaats met 37 punten uit 25 wedstrijden, doelsaldo 50 – 42. Wint SV Meerssen komende zondag in Gemert, dan stijgt het minimaal weer een plaats, daar Gemert slechts 2 punten meer telt met een doelsaldo van 42 – 45. In Meerssen boekte SV Meerssen met 4 – 2 de eerste zege van dit seizoen tegen Gemert (na een aanvankelijke 0 – 1 en 1 – 2 achterstand).