Hoeveel teams kunnen zeggen dat ze in één week tijd spelen voor een kampioenschap én een bekerfinale spelen?! Voor onze JO19 was dit de realiteit in de week van de waarheid. Afgelopen maandag stond de topper tussen de nummers 1 en 2 op het programma. Krijtland JO19 kwam naar Meerssen voor de laatste kans in de competitie, maar uiteindelijk waren onze jongens de betere en wisten ook deze pot te winnen met als gevolg een kampioenschap in de Tweede Klasse.

Zaterdag stond de tweede uitdaging gepland: De bekerfinale in Uden tegen Nooit Gedacht uit Geffen. Deze tegenstander die een paar klassen hoger speelt was helaas een maatje te groot en wist verdient de beker mee naar Geffen te nemen, wat niet wegneemt dat onze JO19 een topprestatie heeft geleverd met het behalen van deze bekerfinale. Het werd een dag om nooit te vergeten mede door de reis naar Uden in de officiële PSV bus en de prachtige kleding, speciaal gemaakt voor deze finaledag.

JO19 spelers en kader, proficiat met jullie prestaties dit seizoen en de wijze waarop jullie de club hebben uitgedragen. Iedereen die de overstap naar de senioren gaat maken heeft op een mooie wijze de periode bij onze jeugd in stijl afgesloten en aan de spelers die nog een seizoen bij de JO19 blijven de uitdaging om deze prestaties volgend seizoen te evenaren.

Max Pro Services en Claus bedankt voor jullie bijdrage aan de kleding en het vervoer!