Zondag nadat we de A2 hadden verlaten en richting Markt wilden gaan op de wagen van Sjots en Sjeif, was de eerste stop al bij Bonjour Diner Lunch Borrel en Bites, waar Roger Villevoy de jongens al stond op te wachten met een dienblad vol met bier. Wat een leuke spontane actie die zeer in de smaak viel. Roger, dank hiervoor!!

Na een geweldig ontvangst op de Markt door alle supporters werd de feestavond ingezet bij café de Keizer zondagavond met DJ Snaky en niemand minder dan de Shakin DJ’s , Dean dank hiervoor.

Op maandag stond de Afterparty gepland.

Om 11.30 uur druppelden de spelers en staf de kantine binnen bij SV Meerssen, en werd de kampioenswedstrijd nog eens uitvoering besproken en alle indrukken die waren opgedaan.

Op het programma van vandaag stond een bezoek aan café Ghijssen op Raar, en aansluitend Preuf  bistro & bar.

Voordat we aan deze tocht gingen beginnen hadden Miriam, Marie-José en Vivian voor een heerlijk ontbijtje gezorgd.

Er werd spek met ei geserveerd en diverse broodjes en broodsoorten met beleg. Dit werd mogelijk gemaakt door Miriam Thoma. Miriam dank hiervoor namens iedereen!

Nadat we dachten de “kroegentocht” te gaan starten, nam voorzitter Jack het woord en sprak iedereen in de kantine toe met lovende woorden met het behalen van het kampioenschap dit seizoen.

Iedereen was onder de indruk van zijn teksten, waarna werd over gegaan naar nog een officiële plichtpleging, namelijk het uitreiken van de medailles horende bij de kampioenschaal.

Alle spelers werden één voor één naar voren geroepen en kregen de medaille omgehangen onder luid gejuich.

Hierna werd de tocht richting Raar in gezet waar het heel gezellig was en menig pintje genuttigd werd, en daarna naar Preuf.

Bij Preuf werden we nog verrast met heerlijk eten wat iedereen aangeboden kreeg met de benodigde versnaperingen. Youri dank hiervoor!!

Nadat het wat later op de avond werd, ging de volume knop van de geluidsinstallatie omhoog en werd de polonaise ingezet door de nog aanwezigen. Twee dagen feest had voor velen al hun tol geëist, en waren er dus ook al een aantal afgehaakt. Rond de klok van 22 uur hebben we Youri bedankt voor zijn gastvrijheid en is iedereen moe maar voldaan naar huis gegaan.

Het waren 2 topdagen, zondag en maandag. We danken alle supporters die in groten getale aanwezig waren, mede dankzij jullie was dit een happening om nooit te vergeten.

We hopen dit 18 mei een vervolg te geven tijdens de bekerfinale in Beek, sportlandgoed de Haamen tegen Chevremont aanvang 15 uur.

Wij danken nogmaals iedereen die dit feest dit weekend tot een succes heeft gemaakt, en in het bijzonder:

Preuf bar & bistro, Markt 24 Meerssen

Café de Keizer, Markt 14 Meerssen

 

Hieronder nog een aantal foto’s met dank aan Rob Cremers!!