Na de definitieve samenstelling van de technische staf voor het seizoen 2020-2021 is men achter de schermen druk bezig met de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen.

De komende dagen/weken zullen we u via een update op de hoogte houden van de spelers die blijven, vertrekken en uiteraard degene die onze selectie komen versterken.

Geoffrey Jacobs, onze 25 jarige doelman zal ook komend seizoen het doel van SV Meerssen verdedigen. Geoffrey die eerder uitkwam voor de Jeugdopleiding van Roda JC, Jong Roda JC, VV Caesar, Groene Ster en De Ster is een uitstekende lijnkeeper met een formidable traptechniek. Hij is momenteel een van de beste keepers op de Limburgse velden. We zijn dan ook zeer verheugd dat Geoffrey voor het 3e jaar oprij op sportpark Marsana te zien zal zijn.

Jeroen Kuijs (23 jaar) de rechterkant van de tweeling is dit seizoen niet meer weg te denken als rechtervleugel verdediger. Jeroen maakte als jeugdspeler de overstap van VV Caesar naar SV Meerssen, om zich daar op een hoger niveau door te ontwikkelen als voetballer. Jeroen is een moderne back, die verdedigend zijn mannetje staat en in balbezit aanvallend is ingesteld. Jeroen is fysiotherapeut en volgt momenteel de opleiding tot osteopaat in Antwerpen. Als technische staf zijn we blij dat Jeroen ook komend seizoen voor SV Meersen speelt.

Richard Hannon onze huidige topscoorder is een echte jongen van de club. De 25 jarige Richard die onlangs met een werelddoelpunt matchwinnaar werd tegen Silvolde, kan zich niet indenken voor een andere club te spelen. Naast de voetballer is Richard ook zeer betrokken in het organiseren van teamacticiteiten. Richard die met zijn snelheid, gedrevenheid en werklust een voorbeeld is voor veel spelers zal ook komend seizoen bij zijn SV Meerssen spelen. We zijn dan ook zeer blij met deze toezegging.

Jordie van der Schoot (22) scoorde vorig seizoen, voor de winterstop, 15 doelpunten in de hoofdklasse voor SV Meerssen. Jordie stapte in de winterstop over naar Esperanza Pelt in België, hij moest ze behouden voor degradatie. Helaas sloeg het noodlot al snel toe, Jordie scheurde zijn voorste kruisband af en keerde in de zomer terug naar SV Meerssen, om daar samen met Fysio Kuijs aan zijn herstel te werken. Jordie is een van de beste spitsen op de Limburgse velden. Dat hij het scoren na een lange en zware revalidatie niet verleerd is, toonde hij bij zijn eerste basisplaats aan. In de bekerwedstrijd tegen Boekel Sport scoorde Jordie een hattrick. Dat er voor een speler met zijn kwaliteiten veel interesse van andere clubs is, zal niemand verbazen. We zijn als technische staf dan ook ontzettend blij dat Jordie besloten heeft om komend seizoen bij SV Meerssen te blijven.

Amir Ayadi (25). Deze linksbenige verdediger speelde in de jeugd bij Groene Ster. Als A-junior maakte hij daar in het seizoen 13/14 zijn debuut in het hoofdklasse, waarin hij tot 8 wedstrijden kwam. Het jaar erna startte hij de eerste 3 wedstrijden in de basis, maar raakte vervolgens uit beeld. Via Vaesrade, BSV Limburgia en Heksenberg, kwam hij afgelopen seizoen bij SV Meerssen terecht. Amir heeft zich snel aangepast en maakt een prima indruk, zowel op als naast het veld. Amir voelde zich snel thuis, werd goed opgenomen in de groep en heeft dan ook aangegeven graag bij SV Meerssen te blijven. We zijn dan ook zeer verheugd dat Amir ook komend seizoen bij SV Meerssen zal blijven.

Jork Loozen (22), geboren en getogen in Houthem, speelde in de jeugd van SV Meerssen. Nu maakt Jork al enkele jaren deel uit van het eerste elftal. Dit voetbalseizoen is er voor Jork eentje om snel te vergeten. De technische en behendige middenvelder kampt al geruime tijd met een vervelende knieblessure. Momenteel revalideert Jork om weer zo snel mogelijk fit te worden. Gezien de impact van het Coronavirus, zal hij waarschijnlijk pas weer in augustus zijn kwaliteiten kunnen laten zien. Jork is een rustige jongen, die prima in groep ligt. We zijn dan ook bijzonder blij dat Jork komend seizoen bij SV Meerssen blijft.

Emanuel Balendonck (18) heeft verleden jaar de stap van Scharn naar Meerssen gemaakt om zich door te kunnen ontwikkelen. Emanuel kijkt zeer tevreden terug op het afgelopen seizoen, waarin hij regelmatig speelminuten pakte. Emanuel blijft ook komend seizoen bij SV Meerssen en hoopt zich hier verder te ontwikkelen. Hij geeft zelf aan dat vooral zijn rendement omhoog moet mbt het scoren van doelpunten. Emanuel is een jonge, getalenteerde speler met een ontzettende werklust. Als staf willen we Emanuel dan ook graag helpen om een completere speler te worden, waarvan Meerssen nog jaren plezier kan hebben.

Jurgen de Beer (20). Deze getalenteerde doelman maakte verleden jaar de overstap van Unitas (Gorinchem) naar SV Meerssen. Jurgen studeert in Maastricht aan de Hoge Hotelschool. Tot speelminuten kwam het door omstandigheden nog niet. Verleden seizoen brak Jurgen na een aantal trainingen zijn vinger, een operatie was noodzakelijk. Dit seizoen was hij zes maanden in Dubai voor stage. Nu Jurgen weer vol in training was, ligt het seizoen naar alle waarschijnlijk voor lange tijd stil. Jurgen is zeer te spreken over de manier waarop hij bij SV Meerssen is opgevangen door de spelers en het bestuur. “Meerssen is een hele warme club met een goede en leuke selectie, waar ik graag komend seizoen deel van wil uitmaken”. Wij als trainers zijn blij dat we komend seizoen kunnen rekenen op Jurgen.

Michiel Knops (25) is al seizoenenlang onze rots in de verdediging en zal ook komend seizoen veel spitsen het leven zuur maken. Deze oersterke centrale verdediger, die de opleiding bedrijfseconomie volgt, wordt elk seizoen door veel clubs benaderd, maar geen zorgen, onze captain blijft ook komend seizoen lekker bij SV Meerssen. Waarom? Omdat Michiel bij Meerssen de ideale combinatie vindt tussen sfeer, plezier en het sportieve niveau. Als technische staf zijn we dan ook heel erg blij dat Michiel onze mooie club trouw blijft.

Jasper Kuijs (23), de tweelingbroer van Jeroen, zal ook komend seizoen in het mooie geel-zwart van SV Meerssen spelen. Er zijn veel gelijkenissen tussen de broers. Gelukkig voor Meerssen is er ook een tegenstrijdigheid, Jasper is namelijk linksbenig, waardoor hij als linkervleugelverdediger de aanvallen van de tegenstander onderbreekt. Jasper is, net zoals Jeroen, een moderne back die in balbezit veelvuldig opkomt. Jasper is ondanks zijn relatief jonge leeftijd een ervaren speler op hoofdklasse niveau. We zijn dan ook zeer verheugd dat de Jasper trouw blijft aan SV Meerssen.

Mischa Urlings (25) is een speler die iedere trainer graag in zijn elftal heeft. Een jongen uit Meerssen die zichzelf wegcijfert voor het team. Mischa die, op enkele seizoenen bij Scharn na, altijd bij Meerssen speelde, staat verdedigend vaak goed, wint zijn duels en pakt veel tweede ballen op. Om te zeggen dat hij de stofzuiger op het middenveld is, daarmee zou je hem te kort doen. Mischa heeft een uitstekende traptechniek, waarmee hij, in balbezit, het spel goed en snel kan verdelen. Voor komend seizoen, zijn we dan ook zeer in onze nopjes met een langer verblijf van Mischa.

Julien Rompelberg (25) is een echte jongen van de club, iemand die op zondag nooit zal verzaken. Julien heeft al diverse posities bekleed binnen het eerste elftal. Met zijn mentaliteit is hij een voorbeeld voor iedereen. Je zou het haast vergeten, maar Julien scoort ook ieder seizoen zijn doelpuntjes. Momenteel speelt hij in het centrum van de verdediging, naast Michiel Knops. Een ijzersterk duo dat elkaar prima aanvoelt en versterkt. Julien heeft even getwijfeld om een stapje terug te doen in verband met zijn eigen bedrijf. Gelukkig heeft hij ons laten weten dat we komend seizoen op hem kunnen rekenen.

Dylano van Dijk (22) komt over van Sporting Heerlen. Met Dylano haalt SV Meerssen een echte aanvallende versterking binnen. De voormalige Roda JC-speler begon als jeugdspelertje bij EHC Hoensbroek en stapte na 10 jaar Roda JC over naar Sporting Heerlen. Dylano is fysiek sterk, heeft snelheid en is technisch zeer begaafd. Daarbij heeft hij een echte winnaarsmentaliteit. Dat hij als aanvaller over veel kwaliteiten beschikt, bleek verleden seizoen, toen hij met 23 doelpunten en 16 assists een zeer belangrijk aandeel had in het kampioenschap van Sporting Heerlen. We zijn als trainers dan ook heel erg blij dat Dylano voor SV Meerssen heeft gekozen.

George Simon en Robin Leerssen hebben aangeven dat ze “tijdelijk” een stapje terug doen in verband met studie/stage/werk. Geen schrik, zowel George als Robin zullen SV Meerssen niet verlaten. Ze gaan komend seizoen op het tweede elftal spelen. Uiteraard hebben beide heren wel aangegeven standby te willen staan om het vlaggenschip, indien nodig, uit te helpen. We betreuren natuurlijk dat ze een stapje terug doen, maar zijn wel blij dat zowel George als Robin beschikbaar blijven. Uiteraard is het voor ons tweede elftal heel goed dat ze zulke kwalitatief goede spelers erbij krijgen.

Danny Goessens heeft onlangs aangegeven dat hij SV Meerssen gaat verlaten. Hij heeft in RKSV Heer een nieuwe uitdaging gevonden. We vinden het erg jammer, maar respecteren zijn keuze. We verliezen met Danny een voetballer met een uitstekende wedstrijdmentaliteit en een begenadigd speler die veel mooie en belangrijke doelpunten heeft gemaakt. We wensen Danny, zijn vriendin en zijn ouders heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe club, bedankt!

Koen Claasens (26) zal na een omzwerving via SVME, GSV’28 en Minor komend seizoen terugkeren op het oude nest. Koen vertrok in 2014 als talentvolle middenvelder bij SV Meerssen, op dat moment was hij speler van de selectie. Onze nieuwe trainer Danny Volkers haalde hem destijds naar tweedeklasser SVME. Na 2 jaar stapte hij over naar GSV’28, waar hij net als bij SVME als aanvallende middenvelder heel belangrijk was met doelpunten en assists. Inmiddels speelt Koen voor het tweede seizoen bij Minor, waar hij aanvoerder is. We krijgen er met Koen een speler met loopvermogen, diepgang en scorend vermogen bij. Koen is, naast dat hij een goede voetballer is, een hele fijne en sociale jongen. Niet alleen wij als technische staf zijn heel erg blij met de komst van Koen, maar ook veel spelers en supporters. Wij wensen Koen, zijn vrouw Liza, dochter Liene en ouders heel veel succes en plezier bij SV Meerssen.

Tristan van Hoogdalem (21) verruilt VV Schaesberg voor SV Meerssen. Tristan stapte 2 jaar geleden van Jong Roda JC over naar Groene Ster. In het kampioensjaar speelde hij de eerste wedstrijden in de basis, maar werd na het aantrekken van Nathan Rutjes naar de bank verwezen. Afgelopen jaar heeft de zoon van oud-Roda JC en Schalke’04 speler Marco zijn studie International Business op de eerste plaats gezet. Tristan heeft hiervoor 6 maanden stage gelopen bij Schalke’04. Vanaf januari zit hij in Maastricht op kamers. Rob Pierik (oud jeugdtrainer Roda JC) haalde hem in de winterstop naar VV Schaesberg dat beneden verwachting presteerde. Sinds zijn komst werden er 13 punten behaald uit 5 wedstrijden. Tristan is een controlerende middenvelder die ook centraal in de verdediging kan spelen. Hij is tactisch- en kopsterk en staat verdedigend goed opgesteld. Het is een hele rustige, sociale jongen die plezier en ambitie graag wil combineren. We zijn als staf blij dat Tristan komend seizoen in de, voor hem zo vertrouwde, kleuren (geel/zwart) zal spelen.

Job Hanssen heeft helaas besloten om SV Meerssen te verlaten. Job gaat samen met de aanvoerder van het tweede elftal, Roël Lahaije, zijn broer Bram en enkele voetbalvrienden naar VV Bunde. Uiteraard hadden we Job en Roël graag behouden, maar we respecteren hun keuzes. We bedanken Job en Roël voor hun jarenlange inzet en wensen hen heel veel plezier en succes bij hun nieuwe club.

Berk Dokmeci (20) zal SV Meerssen na een seizoen verlaten. Hij is momenteel met enkele Belgische ploegen in gesprek. Berk heeft afgelopen seizoen de moeilijke taak gehad om de geblesseerde topscoorder Jordie van Schoot te vervangen. Aan zijn inzet, werklust en bereidheid heeft het zeker niet gelegen. Met de terugkeer van Jordie van de Schoot en de komst van Dylano van Dijk, is het voor de ontwikkeling van Berk beter om op zoek te gaan naar een andere uitdaging. Bij een nieuwe club zal hij de laatste stappen kunnen maken om een zeer complete spits te worden. Wie weet zien we Berk ooit nog terug bij SV Meerssen. We willen Berk bedanken voor zijn inzet en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe club.

Robbie van Dijk (18) maakt komend seizoen de overstap van VV Eijsden naar SV Meerssen. Deze zeer snelle en technische linksbuiten ontwikkelt zich in een razend tempo. Als 16-jarige maakte hij zijn de debuut in de 4e klasse bij RKHSV. Afgelopen seizoen koos hij voor 2e klasser VV Eijsden. Ook hier was het linksbenige talent een vaste waarde. Hij scoorde zelf 7 keer en was als aangever bij veel doelpunten betrokken. De staf is ervan overtuigd dat ze met Robbie een speler met een enorme potentie in huis hebben gehaald, waaraan de club nog lang en veel plezier kan beleven. We heten Robbie en zijn ouders welkom en wensen hem veel succes en plezier.

Lloyd Borgers (27) zal SV Meerssen na 5 seizoenen inruilen voor Heer. De eerste 3 seizoenen verliepen fantastisch, scoren aan de lopende band en een kampioenschap. Afgelopen twee seizoenen waren voor Lloyd persoonlijk teleurstellend. Verleden jaar moest hij een operatie ondergaan en dit seizoen werd hij als linksbuiten gepositioneerd, waardoor hij slechts één doelpunt scoorde. Als centrumspits hoopt Lloyd komend seizoen in de tweede klasse veel en belangrijke doelpunten te maken voor Heer. We bedanken Lloyd voor zijn tijd bij SV Meerssen en wensen hem veel succes en plezier bij zijn nieuwe club.

Rik Wolfs (28) verruilt het rood-blauwe VV Eijsden shirt, voor het geel-zwarte van SV Meerssen. Hij maakte als 16-jarige de overstap van VV Eijsden O17 naar het eerste elftal van SVME. Binnen no-time speelde hij, bij de toenmalig tweedeklasser, in de basis, om er vervolgens zes seizoenen te blijven. Inmiddels is Rik alweer 5 seizoenen dragende speler en aanvoerder van VV Eijsden. Rik kan zowel op het middenveld als in het centrum van de verdediging spelen. Een intelligente speler die, ondanks dat hij niet groot is, verdedigd ijzersterk is. Rik heeft de mogelijkheden om in de hoofdklasse te spelen enkele keren laten lopen. Nu is hij van mening dat het moment is aangebroken om zijn ambitie na te streven. We zijn als technische staf zeer blij met deze multifunctionele speler en wensen hem en zijn vriendin veel plezier en succes bij SV Meerssen

Nino Everaers (20) zal komend seizoen voor SV Meerssen spelen. De 20 jarige linkermiddenvelder van MVV besloot daar onlangs te vertrekken. Op 6 jarige leeftijd werd Nino door MVV opgepikt bij RKVVL. Hij doorliep alle jeugdelftallen en was aanvoerder bij Jong MVV. In 2018 werd zijn droom werkelijkheid, Nino maakte de stap naar MVV 1. Zijn debuut maakte hij op 9 november 2018 uit bij Volendam. Afgelopen seizoen stond Nino zeven wedstrijden tussen de lijnen voor de sterrendragers uit Maastricht. Met Nino krijgt SV Meerssen een intuïtieve middenvelder met een gouden linker poot en een enorme winnaarsmentaliteit erbij. Nino is daarnaast technisch, lichtvoetig en kan het spel snel verleggen met een crosspass. We zijn als technische staf dan ook zeer verheugd met zijn komst. We wensen Nino, zijn ouders, zijn zus en vriendin heel veel plezier bij SV Meerssen.

Dyon Gijzen (26) vertrekt na een paar maanden alweer bij SV Meerssen en zal komend seizoen bij EHC spelen. Dyon kwam in de winterstop over van Germania Teveren (foto). Daarvoor was hij actief bij VVV Venlo, MVV, De Treffers en Termien (B). De 5 wedstrijden waarin Dyon speelde behaalde SV Meerssen 10 punten. We vinden het jammer dat Dion nu alweer vertrekt, maar respecteren zijn besluit en wensen hem, op 2 wedstrijden na, heel veel plezier en succes in Hoensbroek.

George Mulleneers (20) kwam verleden jaar van MVV en zal ook komend seizoen deel uitmaken van de selectie van SV Meerssen. Samen met Geoffrey Jacobs en Jurgen de Beer beschikt Meerssen hiermee over 3 uitstekende keepers. George is een jonge talentvolle keeper die zijn ambities niet onder stoelen of banken steekt. George is een leergierige, zelfverzekerde keeper die vrij allround is. George heeft even getwijfeld, maar is zich ervan bewust dat hij bij SV Meerssen de meeste en beste voorwaarden aantreft om zich te ontwikkelen tot eerste keeper van SV Meerssen. De keeperstrainingen o.l.v. Marcel Spa zijn van zeer hoog niveau en de onderlinge verstandhouding tussen George, Geoffrey en Jurgen is uitstekend. Een goede, eerlijke en gezonde concurrentie maakt hem strijdbaar. We zijn als technische staf zeer blij met zijn toezegging.